CLASIFICACION CURSA EL CORTE INGLES - BARCELONA - 2012



















.

10 comments :

  1. Per fi enguany han organitzat molt be la sortida de l'estadi olimpic, però l'arribada a la meta ha sigut un col.lapse vergonyos.
    Esperem que per l'any vinent ho millorin.
    Gràcies.

    ResponderEliminar
  2. El que es vergonyós es que la gent que va a caminar surti gairebé a la mateixa hora que els que anem a correr, i que tinguin la barra de comencin al carrer Aragó i que molestin, ja que no entenc com sortint amb xip, em trobi avis caminant a 500 metres de la sortida i amb dorsal, es insultant. Ni tenen civisme ells, ni tenen cordura els organitzadors.

    ResponderEliminar
  3. Hola. Yo he tenido este año un poco más suerte que tu, he podido entrar al estadio olimpico bien y salir bien y también he llegado a la meta sin ningún colapso.Pero el año pasado me paso exactamente lo mismo que te a pasado.
    Espero que el año que viene sea tan bueno como este y como dices que se mejore para todos.
    Gracias
    16.abril.2012

    ResponderEliminar
  4. Podrien canviar el nom a la prova,que tal caminada popular o butifarrada popular,en lloc d'aigua donar entrepans de butifarra o truita.Em sembla molt be que la gent hi vagi a caminar,pero aixo s'ha de avisar perque la gent que vol anar a corre i es la primera vegada no perdi una matinada preciosa.D'aquesta manera es podran batre records cada any,pero sincerament corredors jo crec que habrien no mes de 10000.Que s'ho facin mirar.Jo no anire mai mes,a no ser que vagi amb la canalla a passar el diumenge fent un tomb.

    ResponderEliminar
  5. Es imposible hacer un buen tiempo,salida y llegada totalmente colapsada.Personas mayores caminando en todos los kilometros y gente por el medio hablando de recetas. De donde han salido?. Diría que yo llevo un ritmo bueno...

    ResponderEliminar
  6. ¿Existe un vídeo de la llegada para que uno se pueda buscar si sabe su tiempo de llegada?

    ResponderEliminar
  7. Para Michael Scholand, he buscado el video que solicitas y no he encontrado nada, hay una web que se dedica a eso que es corriendovoy.com pero la he mirado y no esta esta prueba.

    saludos.

    ResponderEliminar
  8. Com pot ser que la gent es posi tant rabiosa? A mi és això el què em sembla vergonyós. L'ambició excessiva es menja l'esperit de la cursa...

    ResponderEliminar
  9. A veure, ni ambició excessiva ni res!, el que no pot passar és que et llevis a les 7 del matí per posarte a linia de meta, i que se't colin 4000 persones pel carrer arago i lo més fort es que van obstaculitzant la via...

    ResponderEliminar
  10. Porto uns anys correns aquesta cursa i jo tampoc entenc la gent que comença al carrer arago.. Pero no ens hem d enfadar perque es una cursa popular i gratuita... Sobretot aixo! Gratuita! La gent be a divertir se i pasar el mati, i t ho dic jo.. Que he sortit al primer calaix i tambe m he llevat a les 7 i tambe he esquivat a molta molta gent i tambe hem fa rabia! Pero ja se a que vinc aqui.. A gaudir d una cursa molt maca on et deixan el plaer de correr pel mig de bcn, per un estadi olimpic i amb un servei de creu roja per la teva seguretat. Si portes dos dies corrents i ja estas cremat... Fes t ho mirar. Salut i km!!!!!

    ResponderEliminar

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.