INFORMACION Y RESULTADOS OLLA 2013
Santuario de Núria
Distància de 21'5 km
Desnivell: positiu 1940 m i negatiu de 1940 m, per tant acumulat de 3880 m.
Cota mínima 1967m. Màxima 2913m. Amb un 72% del recorregut per sobre els 2700m
Material obligatori:
- Jaqueta paravent.
Material recomanat:
- Malles llargues, guants, ulleres de sol, tubular...
Alimentació recomanada per un nutricionista durant la cursa: :
- Mínim : 0'75 litres de beguda isotònica i 2 barretes energètiques (40 grams) + 1 gel glucosat (30 grams).
- Ideal per cada hora de cursa estimada: 0,5 litres de beguda isotònica i 1 barreta energètica (40 grams) / 1 gel glucosat (30 grams) / 1 grapat de
fruits secs / 5 galetes integrals.
FECHA DE LA PRUEBA: 21/07/2013
FICHA CARRERA
CLASIFICACIONES AÑOS ANTERIORES
15/07/2012 - CLASIFICACION
COMO LLEGAR A QUERALBS
Ver mapa más grande
EL TIEMPO EN Pardines
OBSERVONSantuario de Núria
Distància de 21'5 km
Desnivell: positiu 1940 m i negatiu de 1940 m, per tant acumulat de 3880 m.
Cota mínima 1967m. Màxima 2913m. Amb un 72% del recorregut per sobre els 2700m
Material obligatori:
- Jaqueta paravent.
Material recomanat:
- Malles llargues, guants, ulleres de sol, tubular...
Alimentació recomanada per un nutricionista durant la cursa: :
- Mínim : 0'75 litres de beguda isotònica i 2 barretes energètiques (40 grams) + 1 gel glucosat (30 grams).
- Ideal per cada hora de cursa estimada: 0,5 litres de beguda isotònica i 1 barreta energètica (40 grams) / 1 gel glucosat (30 grams) / 1 grapat de
fruits secs / 5 galetes integrals.
FECHA DE LA PRUEBA: 21/07/2013
FICHA CARRERA
| LOCALIDAD: | QUERALBS |
| PROVINCIA: | GIRONA |
| CODIGO POSTAL: | 17534 |
| COMUNIDAD AUTONOMA | CATALUÑA |
| HORA: | 9:00 |
| MODALIDAD: | CARRERA |
| KILOMETROS | 22 |
CLASIFICACIONES AÑOS ANTERIORES
15/07/2012 - CLASIFICACION
| DE INTERES |
| * CASTELL DE CONILL |
| * CASTELL DE GUARDAPILOSA |
| * CASTELL DE MONTESQUIEU |
| * CASTELL DE PUJALT |
| * PORTAL I MURS DE LA VILA |
Ver mapa más grande
EL TIEMPO EN Pardines
0 comments :
Publicar un comentario
Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.