CURSA 5K I 10K CUBELLES - 2013

INFORMACION Y RESULTADOS CURSA CUBELLES 02/06/2013

FECHA DE LA PRUEBA: 02/06/2013

DENOMINACIÓ.
El dia 2 de Juny de 2013 es celebrarà la I 5k i 10k Cubelles, prova que es disputarà a Cubelles amb sortidà i arribada a la zona esportiva de Cubelles
PARTICIPACIÓ.
Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles persones que ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre que estiguin correctament inscrits, tant en temps com en forma. Els menors d'edat hauran de presentar una autorització paterna.
DISTÀNCIA.
La prova es disputarà sobre un recorregut de cinc i deu quilòmetres sobre asfalt. La sortida i arribada estaran localitzades a la zona esportiva de Cubelles
HORARI.
La sortida de la prova de 10 i 5 quilòmetres es donarà simultàniament a les 9:30 h del dia 2 de Juny de 2013. El temps màxim per completar ambdues proves serà d’una hora i mitja. L'Organització es reserva el dret a canviar la data, el recorregut o a cancel·lar l'esdeveniment, sense que existeixi dret a reclamar cap compensació per part dels inscrits.
CATEGORIES.
S'estableixen les següents categories:Júnior: Nascuts després del 1989 Sènior: 1977-1993 Veterà A: 1967-1976 Veterà B: Nascuts fins al 1966 L'Organització podrà sol·licitar la documentació on consti l'edat dels participants. El participant, en cas de negar-se a lliurar els documents que ho acreditin, podrà ser desqualificat.
ELS PREMIS.
L’entrega de premis es farà a partir de les 11:00h i es lliuraran els premis els 3 primers homes i 3 primeres dones de la general, 1 premi per categoría.
INSCRIPCIONS.
Tancament d'inscripcions: dijous 30 de Juny a les 24:00 h. L'Organització es reserva el dret de tancar o ampliar el termini d’aquesta data si raons organitzatives així ho requerissin. EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ és de 8€ (10€ si no es disposa de xip propi) per a la prova de 5 quilòmetres i de 13€ (15€ si no es disposa de xip propi) per a la prova de 10 quilòmetres. Una inscripció solament és vàlida quan el participant emplena els camps i efectua el pagament a través de la pàgina web. L'Organització no es fa responsable de qualsevol problema tècnic, de connexió, de transmissió de dades o qualsevol altre error o disfunció que eviti la correcta recepció del formulari omplert o del justificant de pagament de la quota d'inscripció. La persona inscrita haurà de presentar el seu DNI, en el moment de retirar la seva bossa de corredor. Les inscripcions que tinguin incomplet el camp “Sexe” o “Data de Naixement” o que hagin triat l’opció de córrer sense xip no optaran a premis per categories. La inscripció en la carrera és personal i intransferible. No s'admetran devolucions, sota cap causa, de l'import de la inscripció. L'Organització es reserva el dret a rebutjar qualsevol inscripció que no accepti els Termes i Condicions de l'esdeveniment que queden exposats en el reglament.
EL XIP DE CRONOMETRATGE.
La recollida de Xip de lloguer (per a aquells corredors que no disposin de xip propi ChampionChip) es realitzarà els dies i lloc marcats per a l’entrega de dorsal És obligatori retornar el xip de cronometratge després de finalitzar la carrera. L'atleta és responsable del seu xip, en cas de pèrdua o extraviament haurà de pagar un import de 5 euros. L'ús incorrecte del xip implicarà no aparèixer en la classificació oficial de prova. El temps de carrera només serà registrat si el participant porta posat correctament el seu xip personal.

ASSISTÈNCIA MÈDICA.
L’Organització comptarà amb un servei mèdic especialitzat a l’arribada de la prova.

CLASSIFICACIONS.
Per a la confecció de les classificacions es tindrà en compte el temps net o real. Per optar a trofeus segons les categories del present reglament, es tindrà en compte el temps oficial (el computat des que es dóna la sortida fins que el corredor passa per meta), única dada vàlida a l'hora d'optar a premis. Les classificacions oficials es publicaran a la pàgina web de la carrera: www.5ki10kcubelles.com a partir del dia 3 de Juny.
DESQUALIFICACIONS.
El servei mèdic de la competició i els organitzadors estan facultats per retirar durant la prova: 1. A qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic. 2. A tot atleta que no realitzi el recorregut complet. 3. A tot atleta que no tingui dorsal o no ho porti visible. 4. A l'atleta que dupliqui o manipuli la publicitat del dorsal. 5. A l'atleta que manifesti un comportament no esportiu o es reiteri en protestes davant l'Organització al marge de l'estipulat en l'Article 12 del present Reglament.
VEHICLES.
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'Organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto, bicicleta o patins. Tampoc està permès córrer portant cotxes o cadires de nen ni amb animals.
RESPONSABILITAT.
La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i risc dels participants. El participant, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per a l'esdeveniment.
ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS.
L'Organització contractarà una assegurança d'accidents esportius per a tots els participants en la carrera.
ACCEPTACIÓ.
Tots els participants, pel fet d'inscriure's, accepten el present reglament. La inscripció implica haver llegit, entès i adquirit el compromís que a continuació s'exposa: Renuncio a tota acció legal, que pogués derivar-se de la participació a l'esdeveniment. Autoritzo als organitzadors de l'esdeveniment a l'enregistrament total o parcial de la meva participació en el mateix mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense dret per la meva banda a rebre cap compensació econòmica. La inscripció a la carrera és personal i intransferible. No s'admetran devolucions, sota cap causa, de l'import de la inscripció. L'Organització no assumirà cap responsabilitat si l'esdeveniment se suspèn o ajorna per raons de força major.
PARTICIPACIÓ.
Els menors d'edat que vulguin participar hauran d'aportar l'autorització signada per pares/tutors legals. AUTORITZACIÓ MENORS 5K i 10K Cubelles.


FICHA CARRERA

LOCALIDAD: CUBELLES
PROVINCIA: BARCELONA
CODIGO POSTAL: 08880
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA: 9:30
MODALIDAD: CARRERA


PAGINA WEB OFICIAL DE LA PRUEBA

CUANDO ESTE DISPONIBLE PODRÁ CONSULTAR LA CLASIFICACION AQUÍ



COMO LLEGAR A CUBELLES

Ver mapa más grande

EL TIEMPO EN Cubelles


Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.