Gran Fons Montsant Bike Btt - 2015 ulldemolins

GRAN FONS MONTSANT BIKE BTT

Informacion y resultados GRAN FONS MONTSANT BIKE BTT 01/03/2015


- etiqueta: btt de ulldemolins , inscripción, horario y resultados btt ulldemolins
calendario carreraFecha: 01/03/2015
GRAN FONS MONTSANT BIKE BTT'15 és un esdeveniment esportiu per a totes les persones amants de la BTT desenvolupat en un entorn incomparable com és el Parc Natural de la Serra de Montsant i la comarca del Priorat, tenint el punt de sortida i arribada a l'encantador poble d'Ulldemolins.

L'esdeveniment pretén combinar l'esport de la BTT amb la natura, el paisatge, la terra i el projecte Montsant A Taula, on es podran tastar els productes artesans i exclussiu creats en aquests paratges, destacant l'oli d'oliva, el vi i, les espectaculars Truites en Suc d'Ulldemolins.

L'esdeveniment presenta varies distàncies amb la intenció de poder arribar a tothom:

Extrem: 95km i 2.800m D+
Adventure: 81km i 2.000mD+
Open: 39km i 1.000mD+
Kids: Recorregut infantil al voltant d'Ulldemolins

D'aquesta proposta destaquen els recorreguts EXTREM i ADVENTURE a on es proposa la volta sensera a la Serra de Montsant, pasant per la majoria de pobles que formen part del Parc Natural. Tot un repte esportiu a l'alçada de les pedalades hivernals més dures del país. La diferència entre aquests recorreguts durs, es troba en que el recorregut ADVENTURE fa la mínima volta possible, mentre que el recorregut EXTREM fa la volta sensera amb algun extra. En aquests recorreguts es presenta la pedalada en un format "raid", on els esportistes hauran de avançar seguint el track del seu GPS i on afegim trams neutralitzats (carreteres i pobles) i trams cronometrats al més pur estil "raid". Combinació perfecta de diversió, estrategia, tecnologia, força i resistència.

A banda, també tindrem altres recorreguts molt atractius i divertits de menor distància per aquells que ja estan iniciats però que no s'atreveixen (encara) amb grans distàncies. El triangle entre Ulldemolins, Prades i Cornudella de Montsant, ens permet un recorregut de 39km per assoborir lo millor de cada zona. L'anomenem OPEN. Aquest recorregut estarà balisat (no caldrà GPS) i afegirem algun petit tram neutralitzat.
Ficha BTT ULLDEMOLINS

LOCALIDAD: ULLDEMOLINS
PROVINCIA: TARRAGONA
CODIGO POSTAL: 43363
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA:
MODALIDAD: BTT
KILOMETROS VARIAS DISTANCIAS


CLASIFICACIONES
CLASIFICACIONES

CONSULTAR AQUI LA CLASIFICACION 2015





EL TIEMPO EN Ulldemolins




COMO LLEGAR A ULLDEMOLINS



DE INTERES
* CASTILLO DE ULLDEMOLINS
* IGLESIA DE SANT JAUME

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.