Unirun - La Cursa De Les Universitats - 2015 - barcelona



- cursa de barcelona , inscripción, horario y resultados cursa en barcelona


Fecha: 08/03/2015
La Unirun és una cursa atlètica impulsada per les 12 Universitats catalanes mitjançant l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i gestionada per Gaudium Sports.
sortida al Pg. Garcia Fària (davant del Parc Diagonal Mar) i arribada al Parc del Fòrum, el recorregut de la Unirun transcorre pel districte de Sant
Martí de Barcelona, el Port Fòrum i el Parc de la Pau de Sant Adrià de Besòs.



Hi haurà una classificació general individual, premiant als 3 primers classificats en categoria masculina i a les 3 primeres classificades en categoria femenina. També hi haurà premis per al primer classificat i primera classificada de cada Universitat, per a la Universitat guanyadora, que es coneixerà de la suma de punts dels 10 primers corredors i 5 primeres corredores de cada Universitat, i per a la Universitat guanyadora en categoria femenina i en categoria masculina.

També es disputarà el Campionat de Catalunya Universitari de curses en ruta entre els participants que estiguin cursant estudis universitaris en una de les 12 Universitats catalanes. Es premiarà als 3 primers classificats en categoria masculina i a les 3 primeres classificades en categoria femenina. Els premis del Campionat de Catalunya Universitari es lliuraran en data posterior a la celebració de la Unirun (a determinar per l’ECU).

Per a les classificacions individuals es tindrà en compte el temps oficial i per a conèixer les Universitats guanyadores, el temps real.


Ficha CURSA BARCELONA

LOCALIDAD:BARCELONA
PROVINCIA:BARCELONA
CODIGO POSTAL: 08001
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA:9:00
MODALIDAD:CURSA
KILOMETROS6,7


CLASIFICACIONES
CLASIFICACIONES

CONSULTAR AQUI LA CLASIFICACION 2015
-->





EL TIEMPO EN Barcelona




COMO LLEGAR A BARCELONA

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.