Badalona Running - Bdn Running - Memorial Luis Condon - 2016 - Badalona


Información y resultados 20/03/2016 Badalona Running - Bdn Running - Memorial Luis Condon domingo, 20 de marzo de 2016 Carrera BADALONA 2016 distancia 10 Km, podrá consultar las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años


Recollida de dorsal

El lloc i la data del lliurament de dorsals, bosses del corredor i la bossa del corredor serà el dissabte 19 de març de 10 a 20h al lloc que determini l’organització i que anunciarà amb suflicient antel·lació. Excepcionalment, també es podran recollir els dorsals pendents el mateix dia de la cursa al punt de sortida fins mitja hora abans de la sortida. Per a a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció. Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar la fotocòpia del DNI juntament amb el resguard de la inscripció.
Punt de sortida

El punt de sortida i arribada de la cursa serà a la Rambla del Gorg, entre els carrers de Guifré i Indústria. El tret de sortida es donarà el 20 de març a les 9:30h del matí.
Mobilitat

Transport públic: per accedir a Rambla del Gorg els corredors poden fer ús de les línies L2 i L10 del Metro i la T5 de Tram i l’estació de Badalona de la línia R1 de Rodalies (1,4 quilòmetres). Des de Barcelona en vehicle particular: es pot accedir a través de la sortida Badalona Sud (número 210) de l’autopista del Maresme (C31). Des de Mataró en vehicle particular: C31 sortida Badalona Sud – Sant Adrià (número 211).
Serveis

Guarda – roba: el servei de guarda-roba estarà disponible fins a 15 minuts abans de la sortida. Lloc a determinar.

Avituallaments: hi haurà un avituallament líquid al quilòmetre 5.5 i un de líquid i sòlid a l’arribada.

Cronometratge: correrà a càrrec de ChampionChip. Al finalitzar la cursa els corredors podran saber el seu temps total, temps real, temps parcial al quilòmetre 5 i classificació mitjançant el número de mòbil proporcionat en el moment de la inscripció. Aquesta informació també es podrà consultar a la pàgina web de la cursa, el mateix dia de l’esdeveniment.

Servei mèdic: al llarg de la cursa es proporcionarà servei mèdic als corredors. Les persones corredores estaran cobertes per l’assegurança obligatòria (mèdica i de responsabilitat civil).

Servei de llebres: es diposarà d’un equip d’atletes que marcaran diferents ritmes de cursa. Aquests corredors seran visibles des de la distància i avançaran a un ritme constant durant tot el recorregut per assolir diversos temps finals cada un. Juntament amb la identificació de llebre, portaran ben visible el temps final objectiu.


Con un circuito de 10 kilómetros, transcurrirá por las calles más emblemáticas de la ciudad. El pistoletazo de salida se dará a las 9 de la mañana en la Rambla de Gorg, justo delante del Pabellón
Olímpico y los corredores pasarán por la plaza Pompeu Fabra, la Rambla, el Parque de Ca l'Arnús y el Puerto. Como novedad este año el circuito de la carrera se acerca también al nuevo Paseo
Marítimo.
Fecha: 20/03/2016

FICHA CARRERA BADALONA
LOCALIDAD:BADALONA
PROVINCIA:BARCELONA
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA:9:00
MODALIDAD:CARRERA
KILOMETROS10


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

RESULTADOS AÑO 2012
RESULTADOS AÑO 2013
RESULTADOS AÑO 2014
RESULTADOS AÑO 2015
CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2016
-->

OTRAS PRUEBAS CERCA DE BADALONA



De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.