Atendis Gresca - Cursa Solidària I La Gran Cagada - sabadell 2015



- carrera sabadell
Fecha: 31/05/2015
CURSA/CAMINADA SOLIDÀRIA: cursa i caminada pel Parc Catalunya amb un circuit llarg de 4 Km per adults, de 2 Km per nens i un circuit adaptat de 0’5 Km. La participació a la cursa comporta tenir ja un “número” per a la Gran Cagada i altres sortejos i poder gaudir de la música, balls i actuacions. La inscripció infantil només dóna dret a la participació a la cursa i als sortejos, però no a la Gran Cagada.
GRAN CAGADA: al mateix parc Catalunya hi haurà tota una zona tancada (com un camp de futbol) amb quadrícules – parcel·les numerades. En aquesta zona ballada hi haurà un vedell. Qui tingui la butlleta amb el número de parcel·la d’on cagui el vedell s’emportarà un premi de 1000 € en metàl·lic. Si el vedell no cagués abans de finalitzar l’acte es farà un sorteig. Així mateix, amb la mateixa butlleta-número per la gran cagada s’entrarà en altres sortejos, com la pilota i les samarretes del BARÇA. (Consulti les bases completes a la WEB).
ESPECTACLE: s’amenitzarà la cursa i la gran cagada amb una demostració de Sevillanes. Pels més petits de la Festa hem organitzat una actuació de Titelles amb la col·laboració dels nois i noies del Casal Can Rull. D'altra banda, la Coral del centre l'Aplec ens brindarà amb un recital de cant coral dissenyat especialment per la ocasió. També, comptarem amb la participació dels usuaris del centre Bauma.
Finalment, hi haurà una actuació musical a càrrec del grup Chocolat.

Ficha CARRERA SABADELL

LOCALIDAD: SABADELL
PROVINCIA: BARCELONA
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA: 10:00
MODALIDAD: CARRERA
KILOMETROS 5


CLASIFICACIONES
CLASIFICACIONES

CUANDO ESTE DISPONIBLE PODRÁ CONSULTAR AQUI LA CLASIFICACION 2015






0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.