Cursa Del Sucre De Menarguens - 2016 - Menàrguens


Información y resultados 24/04/2016 Cursa Del Sucre De Menarguens domingo, 24 de abril de 2016 Carrera Menàrguens 2016 distancia 5 - 10 Km, podrá consultar las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años



Participació: La participació a les curses és oberta a tothom, des d'1 i 99 anys, que accepti tant la distància com el present reglament.

Sortida i Arribada: La sortida i l'arribada estaran situades davant de l'escola Joan Ros Porta de Menàrguens.

La sortida de les Curses Populars de 5km, 10km i caminada popular s'iniciaran a les 09:30h i es tancaran a les 11:00h.

Els recorregut de 5km, 10 km i 7Km de cursa popular, combinen trams urbans d'asfalt amb trams rurals de terra.

Circuits: En el recorregut de 10km hi haurà un avituallament en el km 5 i contenidors per llençar les ampolles d'aigua.

Hi haurà zona habilitada d'aparcament i servei de guarda-roba.

Preus i Inscripcions: El preu de la inscripció a les Curses Populars de 5km i 10 km serà de 13€ amb xip de lloguer, de 12€ amb xip groc propi i de 12€ per la caminada popular fins el divendres 22 d'abril o quan s'arribi als 200 inscrits. S'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa si encara hi ha dorsals, i el seu preu serà de 15€.

La inscripció a les Curses Infantils tindrà un cost de 2€. S'admetran inscripcions fins el divendres 22 d'abril o quan s'arribi als 200 inscrits. El mateix dia de la cursa es podran realitzar les inscripcions si encara hi ha dorsals a un cost de 4€.

Obsequis pels participants: Juntament amb el dorsal per al cursa de 5Km, 10Km i caminada popular s'entregarà una bossa amb obsequis, on entre d'altres coses hi podreu trobar una botella de vi Celler Patau, una botella de cervesa artesana "La vella caravana", el llibre "Història de la sucrera de Menàrguens", una samarreta tècnica i obsequis diversos.

L'entrega de dorsals per als participants de les curses de 5Km, 10Km i caminada popular serà el mateix dia de la cursa entre les 8:00 i 9:15h en el recinte escolar. L'organització es reserva el dret de demanar el DNI o un document substitutiu si ho considera oportú.

El cronometratge d'arribada serà mitjançant Iter5, els corredors que no tinguin xip groc en rebran un de lloguer amb el dorsal, que han de retornar al finalitzar la cursa. Durant la cursa hauran de córrer amb el xip al peu.

Aquestes dues curses seran puntuables per a la Lliga Ponent.

A les curses de 5km, 10 km hi haurà trofeu per als primers homes i dones de la classificació general, a més d'un premi als primers homes i dones de la localitat. També hi haurà un sorteig entre el participants de la caminada popular.

Tots els participants en totes les modalitats rebran en acabar la cursa: esmorzar i beguda.

Tots els participants en les curses infantils rebran una bossa amb obsequis.

Fecha: 24/04/2016

FICHA CARRERA MENÀRGUENS
LOCALIDAD: MENÀRGUENS
PROVINCIA: LLEIDA
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA: 9:30
MODALIDAD: CARRERA
KILOMETROS 5 - 10


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

CUANDO ESTE DISPONIBLE CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2016


OTRAS PRUEBAS CERCA DE MENÀRGUENS


De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.