Cursa Popular Vilanova I La Geltru - 2016 - Vilanova I La Geltru


Información y resultados 06/11/2016 Cursa Popular Vilanova I La Geltru domingo, 06 de noviembre de 2016 Carrera Vilanova i la Geltru - 2016 Barcelona distancia 5 Km, podrá consultar las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años

El diumenge 6 de novembre se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la 38a Cursa Popular Ciutat de Vilanova "Memorial Ricard Arnaez".

La prova, organitzada per Dinami-k i l'Ajuntament de VNG, presenta enguany diferents novetats com el canvi de data, originàriament es feia el darrer cap de setmana d'octubre, així com un recorregut invers, ja que a la rambla s'hi estaran fent els preparatius de la Fira de Novembre.

Igual que en edicions anteriors hi haurà dos recorreguts, el de la Mini Cursa de 1.250 metres i la Cursa Popular de 5 quilòmetres, amb sortida des de la plaça del Mercat a les 10 i a les 10.30 hores, respectivament.

Les inscripcions ja estan obertes i tenen un preu de 3 €. Es poden fer a les botigues Cota-Zero, Intersport Olaria, XTerra i Evasión running. Els primers 1.200 inscrits rebran un obsequi de l'organització. També hi haurà la possibilitat d'inscriure's el mateix diumenge, fins a les 9 del matí, a la carpa que hi haurà instal·lada a la mateixa plaça del Mercat. Gràcies al caràcter solidari de la cursa, els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a projectes de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú.
SALIDA: Plaça del Mercat
Fecha: 06/11/2016

FICHA CARRERA VILANOVA I LA GELTRU
LOCALIDAD: VILANOVA I LA GELTRU
PROVINCIA: BARCELONA
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA: 11:30
MODALIDAD: CARRERA
KILOMETROS 5


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

CUANDO ESTE DISPONIBLE CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2016


OTRAS PRUEBAS CERCA DE VILANOVA I LA GELTRU


De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.