Duatlo Cross Memorial Xavier Gorgues - 2016 - Vilanova De Bellpuig


Información y resultados 11/12/2016 Duatlo Cross Memorial Xavier Gorgues domingo, 11 de diciembre de 2016 Duatlon Vilanova de Bellpuig - 2016 Lleida distancia 5 - 20 - 2,5 Km, podrá consultar las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años

El memorial Xavier Gorgues consisteix en recordar el nostre amic i soci fundador del club ciclista Guineus. El mateix dia 11 de desembre farà un any exacte que ens va deixar i hem escollit aquesta data per recordar-lo. I amb aquest acte col·laborar amb la Marató de Tv3.

La duatló constara de dos circuits, el de Run de 2,5 km i el de Bike d‘uns 20 km (encara per confirmar) és faran dues voltes al circuit de Run al principi, per fer la transició a la bicicleta i realitzar el circuit de 20 km, finalment amb l‘ultima transició es fara una ultima volta al circuit de Run de 2,5 km completant tot el recorregut fareu 7,5 km de Run i 20 de Btt. Es podran inscriure per categories individual i per parelles.

La categoria per parelles o relleus consisteix en que cada un dels components de la parella realitzin nomes una de les disciplines, així doncs us obrim les possiblitats per la gent que vulgui participar.

I recordar que tot o fem en benefici de la marato de Tv3 i per recordar el nostre amic Xavier.

Fecha: 11/12/2016

FICHA DUATLON VILANOVA DE BELLPUIG
LOCALIDAD: VILANOVA DE BELLPUIG
PROVINCIA: LLEIDA
CODIGO POSTAL: 25264
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA: 10:00
MODALIDAD: DUATLON
KILOMETROS 5 - 20 - 2,5


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2016


OTRAS PRUEBAS CERCA DE VILANOVA DE BELLPUIG




DE INTERES

CASA DEL SIGLO XVI EN LA PLAZA MAYOR

De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.