Trail Serra Cavallera - 2017 - Ogassa


El Trail Serra Cavallera es una cursa inèdita , creada amb tots els sentis i sensibilitats per oferir el millor d'aquests paratges a tots els participants.
El seu recorregut descobreix llocs amagats, camins perduts, vistes espectaculars, i paratges que et faran sentir la muntanya en tota la seva essència.

La Vertical  autèntica, 1060 metres positius en 4,3 km, és dura ,curta, explosiva, et farà pujar les pulsacions, i ja no les posaràs a lloc fins al final, on el Puig estela (2013 mts) ens rep amb els braços oberts.

La 10K, una cursa curta però dura, que ens permetrà passar per camins fets de nou, i tot i que no arriba a cap cim, pots gaudir sempre de les vistes a la vall, Montserrat, i el Montseny.

La 22k, la reina, cursa dura, cursa exigent, paratges i camins que ens portaran fins al cim de la serra cavallera, passant pel puig de les Pasteres, la roca dels tres Bisbats, i un cop davallem cap a coll de Pal, baixarem un xic més avall  per enfilar un corriol per sota dels cingles, que ens conduirà a l'inici del canal del marrà, un pas per entre els cingles que , forma part de la Vertikal, i que sense respir ens portarà al cim del puig Estela, per baixar ara si, de forma desenfrenada fins al poble d'Ogassa.

Fecha: 26/03/2017

FICHA TRAIL OGASSA
LOCALIDAD:OGASSA
PROVINCIA:GIRONA
CODIGO POSTAL: 17861
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA:9:00
MODALIDAD:TRAIL
KILOMETROS10 - 22


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2017
-->

OTRAS PRUEBAS CERCA DE OGASSA


De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.