Embardissada - 2017 - Tortellà

Embardissada Información y resultados 23-04-2017 Tortellà (Girona) Marxa Tortellà 2017 - Distancia 23,5 Km consulta las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años.

Sortida : Serà donada a Sadernes a partir de les 7 el matí i fins les 8 del matí. Els corredors caldrà que surtin a primera línia a les 7 del matí.
Arribada : Abans de les 6 de la tarda a Sadernes.
La inscripció inclou: el llibret digital amb la descripció de l’itinerari, el mapa del recorregut, l’esmorzar i un buff tècnic commemoratiu a més d’altres detalls especials en motiu de la XL edició i la festivitat de Sant Jordi. El llibret s’enviarà dos dies abans de l’Embardissada, el mapa es donarà a la sortida i el regal a l’arribada.
Controls : A més del de sorida i d’arribada, hi haurà controls de pas al llarg de la ruta que anotaran el pas dels participants. Aquests controls tenen una hora de tancament, no passar per aquests controls o passar-hi un cop ja estigui tancat és motiu de desqualificació.
Desqualificacions :
1- No lliurar el tiquet als controls.
2- Efectuar anotacions o esmenes al tiquet que desvirtuïn la seva finalitat.
3- No passar per tots els controls i segons l’ordre establert per l’organització o arribar-hi quan aquest ja estigui tancat.
4- Canviar de lloc o amagar les marques existents en el recorregut.
Abandonament : En cas d’abandonament s’ha de notificar al control més proper o a un altre participant perquè aquest avisi a la organització. En els llocs adients hi haurà vehicles de l’organització a fi de recollir els qui no puguin continuar amb la marxa.
Altres disposicions :
1 – El mal temps no serà obstacle per la celebració de l’Embardissada, la qual, no obsant, podrà ser alterada per l’entitat organitzadora si alguna circumstància ho aconsella.
2- Obligatòriament caldrà disposar d’una assegurança que cobreixi les activitats pròpies de l’excursionisme. El CEO no es fa responsable dels accidents que puguin esdevenir en el transcurs de l’Embardissada.
Recomanacions :
– Portar aigua i menjar per tot el recorregut segons les necessitats de cadascú.
– Anar amb calçat i roba adient per l’esport i les temperatures previstes pel dia 23 d’abril
– La organització de l’Embardissada permet que el recorregut es pugui fer corrents. Recomanem però que els corredors surtin a primera hora, a les 7 del matí, per evitar molèsties als caminaires.
– Es permet portar gos si el propietari/a se’n fa responsable i si aquest no interromp la marxa dels caminaires.
– L’esmorzar  serà a base de pa amb tomata i embotits, la resta d’avituallaments són amb aliments variats.
ORGANIZA: CENTRO DE EXCURSIONISTAS DE OLOT
Fecha: 23/04/2017

FICHA MARXA TORTELLÀ
LOCALIDAD:TORTELLÀ
PROVINCIA:GIRONA
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
RECORRIDO:ESCOLA DE SANT PAU DE SEGÚRIES
HORA:7:00
MODALIDAD:MARXA
KILOMETROS23,5


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

CUANDO ESTE DISPONIBLE CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2017
-->

OTRAS PRUEBAS CERCA DE TORTELLÀ


De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.