Cursa De Muntanya De Castelltallat - 2017 - Sant Mateu De Bages

Cursa De Muntanya De Castelltallat Información y resultados 15-10-2017 Sant Mateu de Bages (Barcelona) Carrera Montaña, Trail Sant Mateu de Bages 2017 - Distancia 13,3 Km consulta las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años. ORGANIZA Agrupació Cultural Riubrogent


Reglament

Abans d’inscriure’s i durant el transcurs de la cursa cal tenir en compte el següent:

Article 01. La cursa és oberta a majors de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels seus pares o tutors legals.
Article 02. La organització tancarà les inscripcions als 200 corredors, seguint estricte ordre d’inscripció, ja sigui en els dies previs a la cursa o el mateix dia.
Article 03. És responsabilitat dels participants portar l’equipament i material necessari per a la realització de la cursa.
Article 04. Tots els corredors/es han de conèixer que estan en perfectes condicions físiques per a poder afrontar una prova com aquesta.
Article 05. La organització es reserva el dret de desqualificar aquells participants que tinguin una actitud inadequada o no tinguin cura de l’entorn natural.
Article 06. La organització es reserva el dret d’anul•lar o modificar la prova degut a causes imprevistes. La pluja no serà un obstacle per a la realització de la cursa.
Article 07. El pitrall haurà de ser ben visible. Tot aquell/a que no el dugui, no passi pels controls o no el porti a la arribada, no entrarà a la classificació.
Article 08. Tot atleta arribat que no hagi complert el recorregut o se li comprovin irregularitats serà desqualificat.
Article 09. La cursa es tancarà a les 2 hores i 30 minuts desprès de la sortida. En cas de ser superat pel cotxe escombra, el participant s’haurà de retirar de la cursa i si continua ho farà sota la
seva responsabilitat.
Article 10. No s’admetrà seguir la cursa amb vehicles (cotxes, motos, bicicletes) no autoritzats.
Article 11. Les butlletes d’inscripció i/o el formulari d’inscripció on-line han de ser correctament emplenats amb tots els seus apartats.
Article 12. La organització declina tota responsabilitat en quant als perjudicis que la prova pugui ocasionar al participant i/o aquest ocasioni a tercers. Es recomana que el participant disposi
d’assegurança.
Article 13. En cas de desorientar-vos, perdre-us o tenir un accident, podeu trucar als telèfons 672175335 o 609618323 i us vindran a buscar.
Article 14. Es lliurarà un trofeu als 3 primers classificats masculins i femenins, al primer local masculí i femení i al millor temps de la prova. El rècord anterior està en 47 minuts i 44 segons, realitzat
per Otmane Ben Omar el 2012.
Article 15. Tot el que no estigui previst al reglament serà resolt per la organització.

La participació en la prova suposa l’acceptació de tota la normativa esmentada anteriorment.
Fecha: 15/10/2017

FICHA CARRERA MONTAÑA, TRAIL SANT MATEU DE BAGES
ORGANIZA: AGRUPACIÓ CULTURAL RIUBROGENT
LOCALIDAD: SANT MATEU DE BAGES
PROVINCIA: BARCELONA
CODIGO POSTAL: 08263
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA: 9:00
MODALIDAD: CARRERA MONTAÑA, TRAIL
KILOMETROS 13,3


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

RESULTADOS AÑO 2013

RESULTADOS AÑO 2014

RESULTADOS AÑO 2016

CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2017


OTRAS PRUEBAS CERCA DE SANT MATEU DE BAGES



DE INTERES

CASTELL DE CASTELLTALLAT

CASTELL DE CLARET DE CAVALLERS

CASTELL DE COANER

CASTELL DE SAN MATEU

CASTILLO EDIFICIO FORTIFICADO LA SALA

EL CASTELLOT

De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.