Vertical Morro De Porc - 2018 Centelles


Vertical Morro De Porc se celebra el día 16 septiembre 2018 . Consulta inscripciones, horario y clasificaciones de la prueba. Carrera Vertical Centelles 16/09/2018



Una cursa diferent, a l'abast de tothom!!

Cursa Vertical pel Morro, una cursa diferent, oferint possibilitats i distàncies per a tothom, gestiona la cursa i escull a quins premis vols optar.

Vols fer podi general a la cursa de 6,5km? doncs gestiona els 440 + !! o la vertical cronometrada fins al Morro de porc et pot passar factura!! la tornada es corredora i tècnica!!

Vols fer podi general a la cursa de 16,5km? gestiona molt be les dues pujades cronometrades al morro de porc , atacant per dos llocs diferents , que no et donaran respir, i no et deixis endur pel tram sprint situat entre eles dues pujades!!!, a part dels 825+

Vols jugar les teves cartes només al tram o trams verticals? juga-les bé!! prem les dents fins al final i tindràs la teva recompensa.

Vols treure profit a la teva velocitat!!! dosifica al tram o trams verticals !! ja que desprès tens 2,5 km de pista sense desnivell, perquè les cames et toquin al cul , i puguis dir als teus amics que ets el més ràpid de la classe!!!! ( només cursa de 15,5km)



Fecha: 16/09/2018
FICHA
LOCALIDAD:
CENTELLES
PROVINCIA:
BARCELONA
CODIGO POSTAL:
08540
COMUNIDAD AUTONOMA
CATALUÑA
MODALIDAD:
CARRERA VERTICAL
KILOMETROS
6,5 15,5


CLASIFICACIONES

RESULTADOS


CUANDO ESTÉ DISPONIBLE CLASIFICACIONES 2018

TE PUEDE INTERESAR



DE INTERES

CASTILLO CASA DE VINYOLES

CASTILLO PORTAL DE LA VILA

De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.